• Portfolio FlowPortfolio Energy-ZPortfolio GMFPortfolio Service HousePortfolio Jdeal
  • Venera de OroAVDB AdviesCare for Womenplukkiekoopmannen
  • flow accountantsmarco den toomuw backup onlineliving storequinsens
  • hilgemanmetelbvg auto'svidenskoper

Diensten

The keys to succes

overview of our professional services

divider horizontal

 

 

diensten advies icoon

Advies

Gaat u een nieuw bedrijf of project beginnen, dan denken wij graag met u mee. Het is van belang hoe u het in de markt zet om de juiste doelgroep aan te spreken. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren.

diensten grafisch icoon

Grafische vormgeving

Voor elke communicatievorm kunt u bij ons terecht. Flyers, brochures, stickers, belettering, etc..... wij zorgen voor een uniek ontwerp, zodat uw boodschap volledig tot zijn recht komt. Ons doel is een perfecte dynamiek tussen inhoud en vorm.

diensten logo icoon

Logo & huisstijl ontwerp

Het logo is de basis voor de complete huisstijl. Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf. Het is belangrijk dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd, zodat mensen zich er makkelijk mee kunnen idenitficeren.

diensten website icoon

Website ontwerp

Het evenwicht tussen tekst en beeld is bepalend voor het succes van een website. Daarnaast moet de website goed passen bij wat een bedrijf doet. Vanuit een professionele werkwijze gaan we van de conceptfase naar een fantastisch eindresultaat.

diensten development icoon

Development

Wij zijn gespecialiseerd in het technisch ontwerpen van websites. Zo werken wij voor diverse reclame- en ontwerpbureaus. Wij zetten de grafische ontwerpen om naar een goed werkende website op basis van het WordPress of Joomla CMS.

diensten joomla icoon

WordPress of Joomla

Elke website wordt opgeleverd op basis van een CMS. U kunt hierbij kiezen uit WordPress of Joomla. Hiermee kunt u zelf heel eenvoudig de content van uw website aanpassen. Door onze jarenlange ervaring kunt u ook het volledige beheer van de website door ons laten doen.

diensten google icoon

Google optimalisatie

Wij helpen uw bedrijf, diensten en producten om zo hoog mogelijk te komen in de lijst van zoekresultaten doordat we de website technisch goed inrichten. Op deze manier krijgt u meer bezoekers op uw website, wat resulteert in meer klanten.

diensten twitter icoon

Social media

In deze tijd speelt social media een grote rol om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij integreren facebook, twitter, linkedin en youtube in websites en passen waar mogelijk de layout zo aan, dat dit één geheel is met uw totale huisstijl.

twitter buttonfacebook button